miércoles, 9 de julio de 2008

Passarel·la de moda 2008


UNITS PER LA PASSAREL·LA

Benvolguts veïns i veïnes del barri de Cappont:

Aquest serà el segon any que fem la passarel·la. Després de l’èxit que va tenir l’any passat, hem treballat tot l’any pensant com podria ser la segona passarel·la, degut a que la gent del barri ens va felicitar pel bé que va quedar, també ens van felicitat per donar un aire de Festa Major, ja que els establiments que hi van participar, la majoria eren del barri.
Des de fa mesos, la gent ja ens deia pel carrer: que no fareu la passarel·la enguany? Que no falti la passarel·la….Doncs sí, hi haurà passarel·la, però amb un aire diferent, ja fa mesos que hi treballem.

Al tenir tanta acceptació, la ubicació enguany la farem en un lloc diferent; la plaça va quedar petita degut al ressò que la premsa local ens va donar. Va venir més gent de la que ens podíem imaginar i degut a això, enguany la farem a l’avinguda de València, a l’alçada del mercat municipal, ja que es un lloc més espaiós i podrà haver-hi més gent, també ho farem en un horari diferent; serà de cara al vespre per donar més majestuositat al acte. Hi haurà noves sorpreses, participant-hi tretze establiments i amb les següents activitats:
· Gala de perruqueria.
· Moda infantil.
· Moda premamá.
· Moda i complements pels animals de companyia.
· Joieria.
· Moda en talles grans.
· Vestits regionals.
· Treballs de l’Acadèmia Cucurull.
· Dissenys innovadors i especials per a passarel·la, de la mà de la Goretti.
· Un toc de distinció de la dissenyadora Elissa, aportant uns dissenys especials per a passarel·la, que són vestits de festa i núvia.
· TALIA TEATRE, responsables de la il·luminació, so i imatge, portada a la passarel·la.
· El centre REARTS ens delectarà amb una agradable sorpresa.

Tots el organitzadors, volem donar les gràcies anticipades a tots el que heu fet possible organitzar aquest acte. Gràcies a les models no professionals i als col·laboradors pels seus nombrosos regals, que ens permetrà poder fer un sorteig. Els regals com pernils, viatges, vals de descompte, sopars, etc, estaran exposats a l’aparador de MAMI CANGUR. Les butlletes per participar en aquest sorteig es podran adquirir als establiments organitzadors de l’acte.

Desitgem a tots molt bona Festa Major.

Organitzadors PASSAREL·LA CAPPONT 2008.